Întâmplare hilară trăită de o româncă în Grecia. „S-a cocoțat pe plafon pentru a-și face poftele”

Publicat: 25 08. 2022, 13:19
Sursa foto: Shutterstock

O turistă româncă a avut parte de un moment ciudat în Grecia, pe insula Thassos, după ce și-a parcat mașina sub umbra unui copac. Totul bine și frumos, până când o capră s-a urcat pe autoturismul femeii.

Grecia rămâne destinația perfectă pentru numeroși români, iar Thassos este o insulă preferată de foarte mulți turiști, având plaje cu nisip fin și apa turcoaz.

Se întâmplă însă uneori ca vacanța ideală să se transforme într-un coșmar din cauza unor incidente sau accidente care nu pot fi anticipate, iar cei care aleg să meargă în Grecia cu propriile mașini știu bine acest lucru.

Pe pagina de Facebook Forum Thassos, unde românii discută despre concediile pe care le petrec pe pământ elen, mai mulți turiști au povestit despre problemele diverse pe care le-au întâmpinat în Thassos.

Este și cazul unei turiste care a postat o întâmplare amuzantă, dacă nu s-ar fi ales cu pagube serioase din această cauză.

Internauții s-au amuzat teribil

„Bună seara, tuturor! Mare grijă unde vă parcati mașină. Noi am pățit-o azi. Am parcat-o la umbra unui măslin, iar o capră s-a cocoțat pe plafon pentru a-și face poftele”, a scris ea pe internet.

Întâmplarea povestită de turistă a provocat o serie de reacții pe Forum Thassos, unde mai mulți oameni au lăsat comentarii amuzante.

„Capră vs. mașină 1-0”, a scris cineva.

Altcineva a relatat o întâmplare asemănătoare. „Vă înțeleg perfect. Nouă ne-a sărit în parbriz în mers. Și bineînțeles, spart și oglindă ruptă. S-a rostogolit după stancă, în serpentină.. .Și nici nu a avut nimic, s-a ridicat și a fugit… Ce proțap merită…”

„Am fost și noi odată în apropiere de plajă Marble Beach. Am și făcut o poză”, a mai scris un internaut.

Sursă Foto – Forum Thassos