Intervenție de legendă cu două autospeciale la Vaslui, pentru a stinge focul de la ardei iuți: „Probabil este de râs, dar noi toți plângeam”

Publicat: 24 12. 2019, 17:50

Pentru că în zona respectivă nu se mai putea respira, locatarii au cerut ajutorul celor ISU Vaslui, care au intervenit cu două autospeciale. Sursa disconfortului olfactiv a fost imediat descoperită în apartamentul unui vasluian, care băgase câteva zeci de ardei iuți în cuptorul cu microunde, probabil cu scopul de a-i usca.

„S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizați asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înțepător. In momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit in parametri normali. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil intamplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.