Interviu de angajare la Radio Oltenia: „Cine ține banii în casă?” / O jurnalistă acuză că i s-au pus întrebări personale și a fost nevoită să recite „Cățeluș cu părul creț”

Publicat: 18 08. 2019, 10:05

Luiza Gheorghița Paraschiv povestește desfășurarea bizară a interviului de angajare la Radio Oltenia. Ea a fost declarată admisă după faza de selecție a dosarelor, etapă din 5 august, iar trei zile mai târziu a promovat proba scrisă, scrie paginademedia.ro.

„Unde lucrează soțul?”

„Cine ține banii în casă?”

„Soțul tău are vreodată dreptate?”

Acestea au fost întrebările puse de Alexandru Mogoșeanu, șeful comisiei care a ales viitorii angajați.

Mai mult, femeia a fost pusă să recite poezii.

Eu am fost la concurs cu alte 9 persoane. La ultima probă, interviul, am rămas 4. Eu, fostă la TVR, și alte 3 persoane care erau din radio. Chiar am avut încredere că va fi un interviu corect.

Apoi au început întrebările care nu aveau nicio legătură cu concursul. În paralel, cei din comisie, în frunte cu directorul Mogoșeanu, fumau!

M-au pus să recit o poezie. I-am întrebat de ce, nu mi-au răspuns. OK, spun „Cățeluș cu părul creț”. A urmat un dialog cu directorul Mogoșeanu.”, a povestit jurnalista.

Ea susține că Mogoșeanu a întrebat-o de ce a plecat din TVR, dar a refuzat să răspundă și șeful respectiv s-a enervat: „Dacă te apucă motive personale și la noi și ne lași postul descoperit după trei săptămâni?”

Candidata a fost respinsă și a depus o contestație la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), care este „în lucru”.

Foto: Capturi YouTube.com