Într-o hală din curtea unei gospodării s-a petrecut o tragedie, iar descoperirea a fost făcută de unul dintre copiii familiei

Publicat: 23 04. 2015, 16:23
Actualizat: 24 04. 2015, 02:14

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, Ancuța Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, joi, un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat, de către fratele său mai mare, în vârstă de 14 ani.

„Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o hală din curtea casei în care domicilia, în orașul Gătaia din județul Timiș. Din primele cercetări, se pare că a fost o moarte accidentală, trupul băiatului fiind transferat la IML pentru efectuarea necropsiei, urmând ca medicii să stabilească cu exactitate cauza mortii”, a declarat Ancuța Morariu.

Potrivit polițiștilor de la fața locului, copilul își amenajase un loc de joacă în acea hală și, cel mai probabil, s-a spânzurat din joacă.

Băiatul mai avea doi frați, iar în momentul când s-a petrecut accidentul părinții erau plecați la serviciu.

Polițiștii au deschis, în acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească în urma anchetei dacă se face cineva vinovat de moartea tânărului.