Ioana Constantin (PMP): „Gândurile noastre merg către toți cei care au pus Țara mai presus de viața lor”

Publicat: 25 10. 2021, 10:51
Actualizat: 25 10. 2021, 10:53

Ioana Constantin, vicepreședinte PMP (Partidul Mișcarea Populară), a scris un mesaj cu ocazua Zilei Armatei Romane: „Gândurile noastre merg azi, cu uriașă recunoștință, către toți cei care au pus Țara mai presus de viața lor”.

“Onoare militarilor Armatei Române! Să prețuim jertfa pentru libertate și devotamentul excepțional! În ultimii 2 ani, în plină criză sanitară, Armata a construit spitale de campanie și a transportat echipamente medicale. Iar aliații noștri din NATO au fost parte activă, într-o solidaritate extraordinară, în lupta cu pandemia.

Gândurile noastre merg azi, cu uriașă recunoștință, către toți cei care au pus Țara mai presus de viața lor și către familiile lor!”, scrie Ioana Constantin, vicepreședinte PMP.

„Să nu îi uităm pe veteranii de război, cei care ne sunt modele de viață!

„Să prețuim jertfa lor pentru libertate și să le arătăm respectul cuvenit. Sumele derizorii pe care statul a înțeles să le plătească drept indemnizații vorbesc despre micimea politicienilor, nu despre cine sunt de fapt acești oameni cărora le datorăm enorm”, transmite vicepreședintele PMP.

Ioana Constantin a subliniat că „profesionalismul și devotamentul Armatei Române a transformat România într-un aliat respectat în NATO, iar parteneriatul nostru nord-atlantic înseamnă libertate, prosperitate, pace. La fel cum, în toate misiunile UE, OSCE, ONU au arătat profesionalism și curaj. Au plătit cu viața în misiunile din Afganistan, Irak, Bosnia – Herțegovina, au fost răniți în teatrele de operații. Să întoarcem gândurile noastre de profund respect către familiile lor. Să înțelegem deplin jertfa, lacrimile, curajul, devotamentul. Avem obligația ca stat să asigurăm Armatei Române resursele financiare pentru a crește la standardele aliaților.

La mulți ani Armatei Române!

La mulți ani rezerviști și veterani de război!

La mulți ani, militari români!”