Ion Geolgău: Ștefănescu a fost un om deosebit cum puțini am cunoscut în viață

Publicat: 20 08. 2013, 19:49
Actualizat: 01 10. 2018, 19:29
Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova Ion Geolgău a declarat, marți, la Sport.ro, că fostul său coechipier și căpitan al "Craiovei Maxima", Costică Ștefănescu, a fost un om deosebit cum puțini a cunoscut.

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova Ion Geolgău a declarat, marți, la Sport.ro, că fostul său coechipier și căpitan al „Craiovei Maxima”, Costică Ștefănescu, a fost un om deosebit cum puțini a cunoscut.

„Probabil că din cauza suferinței a decis să se sinucidă. Am discutat vineri cu el și mi-a spus că nu se simțea bine. Mi-a spus că va veni la spital la București. Eram la volan și era să fac accident când am primit vestea. La două-trei zile vorbeam cu el la telefon, iar în ultimele convorbiri era deprimat. Soția lui mi-a spus că ultimele două-trei zile au fost foarte grele. Un om deosebit cum puțini am cunoscut în viață. Nu-mi vine să cred, nici nu pot să judec. Am avut șansa să joc alături de el, dar și să-l cunosc ca om. Înainte de toate, el a fost un om deosebit”, a spus Geolgău.

Fostul fotbalist Costică Ștefănescu a încetat din viață, marți seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universității Craiova și a echipei naționale s-a aruncat de la etaj. Costică Ștefănescu suferea de o boală incurabilă.