ISU a oprit temporar căutarea bărbatului căzut în Lacul Morii din București

Publicat: 19 05. 2012, 11:07
Actualizat: 07 07. 2013, 01:37

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București a sistat temporar, după aproximativ două ore și jumătate, căutarea bărbatului care a căzut în Lacul Morii din Capitală, vineri seară, în timp ce se afla la pescuit, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții ISU.

Căutările au fost efectuate de scafandri, ajutați de proiectoare care să asigure vizibilitate. La fața locului au fost aduse, de asemenea, o autospecială cu apă și spumă, pentru suport logistic, și un echipaj SMURD. Operațiunile vor fi reluate, cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă.

Potrivit martorilor, bărbatul a căzut în apă din barca în care se afla la pescuit.

„Martorii au spus că bărbatul, în vârstă de 30-40 de ani, se afla pe lac, într-o barcă gonflabilă. La un moment dat, el s-ar fi dezechilibrat și a căzut în apă. Martorii au mai spus că el a încercat să înoate, însă nu a reușit să se mențină la suprafață”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții ISU București.

Echipajele de intervenție au sosit la fața locului în urma unui apel la 112 făcut de persoane care au semnalat dispariția bărbatului din barcă.