VIDEO. Tatăl unei fetițe de șase ani a murit pe loc, în urma unui accident provocat de un șofer român care s-a urcat la volan beat și drogat, în Italia

Publicat: 30 01. 2023, 14:50
Actualizat: 30 01. 2023, 14:52

This browser does not support the video element.

Un bărbat de 36 de ani, tatăl unei fetițe de șase ani, a murit pe loc, în urma unui accident provocat de un șofer român care s-a urcat la volan beat și drogat, în Italia.

Manuel Galeazzi, bărbatul de 36 de ani care a murit în urma accidentului rutier, locuia în Macenano di Ferentillo și lucra de ceva timp la benzinăria Montefranco. Era tatăl unei fetițe de 6 ani.

Manuel se afla într-o mașină Smart care a fost izbită în plin de mașina românului. El nu a mai avut nicio șansă și a murit pe loc, scrie corriereadriatico.it.

A consumat alcool și cocaină înainte să se urce la volan

Românul care a cauzat accidentul are 26 de ani. După impact, el a fugit de la fața locului, chiar dacă și el a fost rănit.

Mașina lui, un Alfa Romeo, a luat foc în urma impactului și a fost ajutat de un alt șofer să iasă din autoturism.

Acum, românul este internat sub pază la Spitalul Santa Maria di Terni și așteaptă decizia procurorului adjunct Rafafele Pesiri.

Tânărul de 26 de ani a fost testat cu etilotestul și cu drugtestul. Rezultatele au ieșit pozitive la consumul de alcool, dar și la cocaină, conform umbriaon.it.

Vă recomandăm să citiți și: