O persoană a murit în urma unui accident violent cu șase mașini pe autostrada A1

O persoană a murit în urma unui accident violent cu șase mașini pe autostrada A1
Accident mortal pe autostrada A1
Publicat: 30/01/2023, 08:29

Un accident fatal în care au fost implicate șase mașini s-a produs duminică seară pe autostrada A1, în dreptul localității Tălmaciu, din județul Sibiu. Cauza accidentului în lanț a fost poleiul.

Șoferul unei dube, ce coborâse de la volan, a murit când a încercat să se ferească de o mașină care pierduse controlul.  În total, nouă persoane au fost implicate în ciocnirea în lanț.

Primul tronson Sibiu-Pitești din autostrada A1, recent inaugurat a devenit un adevărat patinoar, mai ales în zona viaductului Tălmăcel, înainte de ieșirea către Valea Oltului.

În jurul orei 21:00, o șoferiță care circula cu viteză pe șoseaua înghețată a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de parapete, apoi a fost izbită de alte două autoturisme ce veneau din spatele ei.

Șoferul unei dube de marfă a oprit pentru a nu lovi primele trei mașini accidentate, însă la rândul lui a fost lovit din spate. O a șasea mașină venea cu viteză spre șoferul dubei și colegul lui, care coborâseră din vehicul. Din nefericire acesta a fost acroșat de o mașina și murit la scurt timp după impact.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de salvare, dar din păcate, pentru șoferul dubei de marfă nu s-a mai putut face nimic.

Sursa: Centrul infotrafic

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase