Italia: Un român şi-a înscenat sinuciderea pentru a scăpa de iubită

Publicat: 04 09. 2021, 16:39

Cu scopul de a scăpa de iubita sa, un român aflat în Italia a găsit o soluție surprinzătoare: și-a înscenat sinuciderea.

Neștiind cum să pună capăt relației cu prietena sa, un tânăr care locuiește în Italia a avut ideea „strălucită” de a-și înscena sinuciderea, informează Perugia Today.

Planul lui a fost așa: s-a prefăcut că a murit, iar „cineva” i-a găsit telefonul în timpul unei plimbări. Apoi, iubita băiatului a fost contactată de presupusa persoană și i-a spus că a găsit telefonul „victimei” pe malul unui râu, cu un bilet pe care scria că cel care găsește telefonul să o contacteze și să îi spună că el nu mai este în viață.

Femeia a anunțat imediat autoritățile, iar polițiștii au început o anchetă și l-au găsit pe român în viață și nevătămat. În plus, se pare că acesta avea și antecedente infracționale.

În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a fost o înscenare și că a inventat că o persoană îi găsise telefonul în timpul unei plimbări, iar tot planul a fost cu scopul de a pune capăt relației cu italianca.