Italian căutat în țara sa pentru trafic de stupefiante, prins în România, la frontieră, cu acte false

Publicat: 15 09. 2012, 13:46
Actualizat: 28 09. 2018, 22:45

Un cetățean italian căutat în țara sa pentru mai multe infracțiuni, între care trafic de stupefiante, a fost prins încercând să iasă din țară prin Vama Turnu, unde a prezentat un document de identitate falsificat, suspectul urmând să fie extrădat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliția de Frontieră Arad, cetățeanul italian, în vârstă de 36 de ani, se afla într-un autocar, iar la controlul de frontieră din Vama Turnu el a prezentat un document de identitate falsificat.

„Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care a fost făcută o verificare amănunțită, ocazie cu care s-a constat că documentul este falsificat”, manționează sursa citată.

În urma verificării identității bărbatului, s-a stabilit că acesta se numește Michele Martino S., pe numele său existând un mandat de arestare emis în Italia. Suspectul este căutat în țara sa pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, precum trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante și vătămare corporală.

Italianul este cercetat în România pentru fals privind identitatea, uz de fals și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, el fiind predat Poliției județene în vederea extrădării.