Italian găsit împușcat în cap. Prima ipoteză: sinuciderea

Publicat: 05 06. 2014, 11:53
Actualizat: 07 02. 2019, 22:31

Potrivit polițiștilor, în dimineața de joi, un cetățean italian de 52 de ani s-ar fi împușcat cu o armă letală în zona tâmplei, fiind transportat de Serviciul Județean de Ambulanță Iași direct la Spitalul de Neurochirurgie, în stare critică.

„SMURD era plecat la o intervenție pentru un șoc hemoragic autoînjunghiat la Pașcani, astfel că pacientul a fost preluat de Serviciul Județean de Ambulanță și transportat la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD.

Din primele cercetări ale Inspectoratului Județean de Poliție Iași a reieșit că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere, după o discuție în contradictoriu cu concubina sa.

„Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, un cetățean italian, despre care polițiștii au stabilit, în primă fază, că în urma unei discuții în contradictoriu cu concubina sa a folosit o armă letală și s-ar fi împușcat în zona tâmplei, iar apoi a fost dus inconștient la spital. Nu excludem tentativa de suicid, dar explorăm toate celelalte posibilități”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit sursei citate, pe numele persoanei care a folosit arma s-a întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.