Iulian, băiețelul de opt ani dispărut la Pecineaga a fost găsit mort

Publicat: 08 11. 2019, 12:18

This browser does not support the video element.

Băiețelul de 8 ani găsit mort de șase zile de la dispariție a fost descoperit de doi paznici ai fermei de porci din Pecineaga.

Polițiștii constănțeni precizează că băiatul în vârstă de 8 ani dat dispărut în 2 noiembrie a.c. a fost găsit vineri în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparținând fermei care folosește bazinele.

Copilul a fost găsit în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate, spun polițiștii.

„În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de vineri urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, arată IPJ Constanța.

Potrivit autorităților constănțene, trupul neînsuflețit al copilului a fost scos dintr-un bazin de dejecții al complexului de porci din localitate.

Băiatul de opt ani din Pecineaga a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața casei, unde se juca. Pompierii au început golirea bazinelor cu dejecții din apropierea unei ferme de porci din localitate, după ce a fost lansată ipoteza că băiatul dat dispărut sâmbătă ar fi putut cădea în acestea.

Miercuri seara, pompierii din Constanța golirea bazinelor cu dejecții din comuna Pecineaga și spuneau că nu l-au găsit pe băiat.

Vineri, polițiștii au declarat că a fost scos trupul neînsuflețit al unui copil dintr-un bazin de dejecții, iar surse oficiale au confirmat că este vorba despre copilul dispărut la Pecineaga.