Jaf într-o parcare din Otopeni. Cum a furat un bărbat 10.000 de euro dintr-o mașină FĂRĂ SĂ O SPARGĂ

Publicat: 10 05. 2015, 21:11
Actualizat: 11 05. 2015, 10:15

Cel păgubit a schimbat 10.000 euro în lei, la o casă de schimb valutar din București, dar a constatat acasă că a primit cu 343 lei mai puțin. A doua zi, a mers să ceară restul de bani, dar a luat la el toți banii. „Vânzătoarea mi-a zis că și-a făcut monetarul seara și și-a dat seama că cei 343 de lei îmi aparțin. M-am urcat în mașină și mi-am continuat drumul”.

Bărbatul a plecat spre sediul unei firme din Otopeni și crede că a fost urmărit tot drumul. „Am observat că duba se ține după mine”.

Pe imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din zonă, se vede cum un individ se oprește în fata firmei pentru câteva momente. Când „ținta” a plecat de la mașină, hoțul se îndreaptă către mașină.

După câteva clipe, hoțul iese din mașină și poartă pe umăr o geantă în care probabil a pus banii și se îndepărtează cu repeziciune. „Am făcut plângere la poliție și mi-au zis că se vede cum se urcă în mașină și că duba e clar implicată în acest caz”, a declarat păgubitul, potrivit știrileprotv.ro.

Poliția a deschis un dosar pentru furt și va analiza imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar și pe traseul pe care a mers păgubitul, de la casa de schimb de pe Calea Moșilor până în Otopeni.