Jaf la o agenție LOTO din Rovinari

Publicat: 15 03. 2013, 10:34

O persoană încă neidentificată a jefuit, joi seară, o agenție loto din orașul Rovinari, județul Gorj, după ce a amenințat-o pe vânzătoare cu un cuțit pentru a-i lua suma de aproximativ 3.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, a declarat MEDIAFAX că jaful s-a produs pe fondul neglijenței angajatei, care nu a respectat toate măsurile de precauție pentru a preveni un astfel de eveniment.

Cel care a intrat în agenția loto avea fața acoperită cu o cagulă, astfel că identificarea sa va fi mai dificilă. Acesta i-a arătat vânzătoarei un cuțit pe care îl avea asupra sa, cerându-i să-i dea toți banii din casă pentru a nu o răni, în agenția loto funcționând și mai multe aparate de jocuri de noroc.

Polițiștii veniți la fața locului au discutat cu angajata respectivă și au cercetat în amănunt sediul agenției, pentru a descoperi indicii, imediat după anunțarea jafului la ieșirile din orașul Rovinari fiind instituite filtre rutiere.

Agenții au verificat fiecare mașină aflată în trafic pentru a vedea dacă există persoane ce ar putea avea legătură cu incidentul respectiv, până vineri dimineață polițiștii nereușind să descopere cine a comis jaful.

Gigi Ciuncanu, corespondenti@mediafax.ro