Jandarmeria Capitalei a depus o sesizare la poliție pe numele agresorului deputatului PSD Bacalbașa

Publicat: 21 06. 2018, 13:33
Actualizat: 26 03. 2019, 07:22

This browser does not support the video element.

Actele de sesizare întocmite de către Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București au fost înaintate Secției 17 din cadrul Poliției Capitalei pentru continuarea cercetărilor. Protestatarul riscă o pedeapsă de trei luni de închisoare sau amendă.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a fost bruscat și huiduit, miercuri, de către protestarii care se aflau în fața Palatului Parlamentului, acesta având nevoie de protecția jandarmilor prezenți la manifestare, pentru a traversa în siguranță parcul Izvor.

Protestarii care se aflau, miercuri, în fața Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbașa în timp ce ieșea din instituție și l-au huiduit. De asemenea, aceștia l-au bruscat și i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbașa a avut nevoie de protecția jandarmilor, pentru a putea traversa în siguranță parcul Izvor și pentru a ajunge la stația de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi către duba acestora, pentru a fi dus la poliție.

„Nu scăpați!”, „Comunistule!”, „Hoții!”, sunt doar câteva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbașa.