Jean Pădureanu, de urgență la spital după ce a căzut pe scări

Publicat: 22 06. 2015, 10:04

This browser does not support the video element.

A stat un an și trei luni în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat și condamnat în dosarul „Transferurilor”. Cât timp a stat în pușcărie presa a scris că Pădureanu ar avea probleme mari de sănătate, însă la ieșire din închisoare  părea să fie foarte bine și chiar anunța că revine la marea dragoste, fotbalul.

Astăzi însă veștile proaste despre Jean Pădureanu: acesta a ajuns la spital unde primește îngrijiri medicale după ce a căzut pe scări, în blocul care locuiește din centrul orașului, scriu cei de la bistriteanul.ro.

Din informațiile de până acum, se pare că fostul președinte al Gloriei Bistrița ar fi suferit în urma căzăturii un puternic traumatism la cap și că în aceste momente medicii îi pun câteva copci pentru că ar avea o tăietură. Se pare că Pădureanu ar avea mai multe răni la nivelul feței și că în urma căzăturii s-ar fi lovit și la un umăr.

Jean Pădureanu are 79 de ani și întreaga viață și-a dedicat-o fotbalului și echipei Gloria Bistrița. În anul 2014 a fost condamnat la 3 ani și patru luni de detenție în dosarul „Transferurilor”.

VIDEO: bistriteanul.ro