Jennifer Aniston mărturisește că nu poate avea copii: „Am încercat fertilizarea in vitro, ceaiuri chinezeşti, am pierdut acel tren”

Publicat: 09 11. 2022, 20:47
Actualizat: 09 11. 2022, 21:20
Sursă Foto - AllureMagazine

Jennifer Aniston a vorbit despre o problemă sensibilă din viața ei: lupta cu infertilitatea. Actrița de la Hollywood a povestit despre suferința provocată de faptul că nu poate avea copii, cât și despre răutatea oamenilor, grăbiți să o judece și să tragă concluzii eronate, lucru care i-a agravat starea emoțională.

Jennifer Aniston a dezvăluit un aspect care până acum îl ținuse secret. Fosta soție a lui Brad Pitt a povestit despre durerea provocată de infertilitate, agravată de răutățile din presă cu privire la viața sa privată și alegerile făcute pe plan familial.

Într-un interviu pentru publicaţia „Allure”, Jennifer Aniston a vorbit despre momentele grele prin care a trecut din cauza obsesiei faţă de corpul ei şi mai ales despre presiunile de a rămâne însărcinată.

Jennifer a dezvăluit că ea chiar încerca să aibă un copil, dar pur și simplu nu reușea să rămână însărcinată.

În acea perioadă „am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți ani”, a explicat actrița.

”Am încercat și fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, le-am încercat pe toate”, a mai spus ea.

Actrița nu mai are regrete

Cunoscuta actriță s-a luptat cu acest aspect al vieții ei pentru multă vreme.

„Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soțul meu (la acea vreme Justin Theroux, n.r.) m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună”, a declarat ea.

„Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheț ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta și iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat”, a mai detaliat Jennifer Aniston.

Dar regretele nu mai fac parte din viața ei, susține ea.

„Nu am regrete. Acum mă simt ușurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat”, a povestit ea, resemnată.

În timp ce vorbea cu jurnalistul despre subiecte legate de frumusețe, îmbătrânire și percepția propriului corp după vârsta de 50 de ani, Jennifer Aniston a spus că se simte foarte bine astăzi, la 53 de ani, potrivit Dailymail.com.