Kelemen: Aștept mai multă înțelegere din partea Guvernului legat de banii alocați de fostul Executiv care au fost deja cheltuiți

Publicat: 18 08. 2012, 21:11
Actualizat: 28 09. 2018, 21:08

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că așteaptă mai multă înțelegere și mai multă deschidere din partea Guvernului Ponta în legătură cu banii alocați de Executivul Ungureanu administrațiilor locale, care au fost cheltuiți în scopul pentru care au fost dați, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Mai multe probleme există cu banii care au fost luați înapoi de către Guvern și care deja au fost cheltuiți, deci nu avea cum să dea înapoi primarul și acum se trezește cu controale peste noapte”, a declarat, sâmbătă, la Catalina, în județul Covasna, Kelemen Hunor.

Președintele UDMR a subliniat că acest aspect i-a fost semnalat și premierului Victor Ponta, cu ocazia vizitei pe care acesta a făcut-o recent în Miercurea Ciuc.

„Este o problemă, iar premierului Ponta, când a fost în Miercurea Ciuc, acest aspect i-a fost semnalat. Eu în continuare aștept mai multă înțelegere și mult mai multă deschidere din partea Guvernului în cazul în care banii respectivi au fost folosiți pentru scopul pentru care i-a dat Guvernul Ungureanu, guvern din care am făcut și noi (UDMR – n.r.) parte”, a conchis Kelemen Hunor.