Klaus Iohannis a semnat decretul acreditării lui George Ciamba ca ambasador al României în Grecia

Publicat: 24 10. 2019, 18:23

De asemenea, șeful statului a semnat și decretul privind acreditarea lui Cosmin-George Dinescu „în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României și în Republica Letonia”, informează Președinția, într-un comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX.

George Ciamba este diplomat de carieră și lucrează în Ministerul Afacerilor Externe din decembrie 1990, potrivit site-ului MAE.

Pe 13 noiembrie 2018, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul numirii acestuia în funcția de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, după demisia lui Victor Negrescu.

Cabinetului Dăncilă i-a fost retrasă încrederea, prin adoptarea moțiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului. PNL a depus, joi, lista noului Guvern, care include 16 ministere, un vicepremier și prim-ministrul în persoana lui Ludovic Orban. Liberalii au depus la secretariatul Legislativului și programul de guvernare.

Urmează audierea miniștrilor propuși în comisiile de specialitate ale Parlamentului și apoi votul în plenul reunit pentru învestitura noului Executiv.