La 80 de ani, mama lui Sevil Shhaideh a suferit un accident de muncă

Publicat: 20 09. 2017, 14:35

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, incidentul a avut loc luni și s-a soldat cu „pierderea temporară a capacitații de muncă” a femeii.

În vârstă de 80 de ani, Muezel Geambec, mama vicepremierului Sevil Shhaideh, este angajată casier-organizator la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța.

Luni, în timpul unor manevre de încărcare a decorului într-o remorcă, femeia s-a accidentat.

„Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au anunțat reprezentanții ITM Constanța.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”.

„După finalizarea cercetării, dosarul întocmit va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz, se precizează într-un comunicat al ITM Constanța.