La un pas de tragedie: Un muncitor din Brașov a ajuns la spital după ce a căzut de la 5 metri înălțime pe șantierul unui mall

Publicat: 11 06. 2019, 16:53

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, muncitor pe șantierul noului mall din Brașov, a suferit mai multe traumatisme, marți, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri. Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă, iar poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

„A fost anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă”, a transmis Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Potrivit ISU Brașov, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme produse prin cădere de la înălțime. El era conștient în momentul în care a fost transportat la spital.