Lansarea oficială a candidatului UDMR la Președinție va avea loc la Arad

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 16 02. 2012, 09:34
Lansarea oficială a candidatului UDMR la Președinție Kelemen Hunor, va avea loc, luni, la Arad, în cadrul unui spectacol artistic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lansarea oficială a candidatului UDMR laPreședinție Kelemen Hunor, va avea loc, luni, laArad, în cadrul unui spectacol artistic, transmite corespondentulMEDIAFAX.

Președintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat, miercuri,corespondentului MEDIAFAX, că lansarea oficială a candidatului UDMRva avea loc luni, în cadrul unui spectacol de muzică și poezie careare loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Conform sursei citate, Kelemen Hunor va fi prezent la Arad începândde luni, pentru a participa, în 6 octombrie, la comemorările dinParcul Reconcilierii, care au loc în memoria celor 13 generali aiRevoluției de la 1848-1849.

Lansarea candidaturii va avea loc în cadrul spectacolului „File dinistoria Națiunii”, susținut de Teatrul „Radó Vilmos” din Kecskemét,Ungaria.

În ceea ce privește alegerile, liderul UDMR Arad a spus căașteptările organizației sunt „mai modeste” decât la alegerileeuroparlamentare.

„La euroalegeri am avut un scor județean de 14 la sută din voturi,dar și pe fondul absenteismului românilor la urne. Acum avemașteptări mai modeste, ne mulțumim cu un scor de zece la sută”, aspus Kiraly Andras.

UDMR Arad a pregătit 230 de voluntari pentru strângerea celor10.000 de semnături alocate filialei județene pentru candidaturalui Kelemen Hunor.

Mediafax