Ioana Erdei
23.04.2012
Știri

Liberalul Cristian Olteanu a fost operat, starea sa rămâne gravă, iar agresorii nu sunt de găsit

Liberalul Cristian Olteanu a fost operat, starea sa rămâne gravă, iar agresorii nu sunt de găsit
Liberalul Cristian Olteanu a fost operat la începutul săptămânii pentru rezolvarea uneia dintre fracturile craniene, starea acestuia rămâne încă gravă având dificultăți de vorbire, agresorii politicianului nefiind găsiți încă de polițiști

Liberalul Cristian Olteanu a fost operat la începutul săptămâniipentru rezolvarea uneia dintre fracturile craniene, starea acestuiarămâne încă gravă având dificultăți de vorbire, agresoriipoliticianului nefiind găsiți încă de polițiști.

„Pacientul a fost internat având trei fracturi craniene. A fostoperat luni pentru rezolvarea uneia dintre fracturi, pacientulînțelege tot ceea ce i se spune, dar are în schimb greutăți devorbire”, a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX, purtătorul decuvânt al Spitalului Universitar de Urgență București, BogdanPopescu.

Medicul Popescu a spus că Olteanu ar putea rămâne până lasfârșitul săptămânii în clinica de neurochirurgie a spitalului șică va începe un program de recuperare.

Cristian Olteanu, președintele PNL Sector 5, este tatăl fetițeicare a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnatădefinitiv, marți, de către Tribunalul București, la amendă penalăde 1.000 de lei și la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul dedaune morale, pentru lovire și alte violențe.

PNL arăta, într-un comunicat de presă, că liderul organizațieiSector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizinecunoscuți, când ieșea din scara blocului unde locuiește,liberalii menționând că până acum nu au niciun indiciu care săconducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de naturăpolitică.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 a înregistrat dosarul șiface cercetări sub acuzația de loviri sau alte violențe, toateindiciile conducând la ipoteza unei răzbunări, întrucât liberalulnu a fost jefuit, susțin surse judiciare.

În cazul agresiunii asupra lui Cristian Olteanu, procurorii auînceput urmărirea penală „in rem”, au declarat surse judiciare.

Inchide