Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase și fiul lui / Iubita fostului șef al PSD a refuzat să spună cum se simte acesta – FOTO, VIDEO

Publicat: 30 05. 2019, 20:08

Valentin Dragnea și Irina Tănase, fiul, respectiv iubita lui Liviu Dragnea, s-au prezentat, joi, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l vizita și pentru a-i aduce mai multe obiecte necesare.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile.

Fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Irina Tănase a refuzat să spună cum se simte Liviu Dragnea

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a plecat, după o vizită de o oră la Penitenciarul Rahova, fără a spune însă cum se simte fostul lider PSD. Alături de Irina a fost și fiul lui Liviu Dragnea, Valentin.

Ce doi au ieșit după o oră de la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea. Au refuzat însă să spună în ce formă se află Liviu Dragnea sau ce a cerut să i se aducă.

Cert este că Irina avea la ea o valiză, iar o persoană care o însoțea îi ținea o umbrelă în față pentru a limita accesul presei.