Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș: „Domnu’ Orban, a sunat Dragnea să nu-i mai furați discursurile”

Publicat: 04 07. 2021, 19:45

Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, a criticat discursul lui Ludovic Orban, care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

„Nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce”, a continuat Orban, făcând referire la partenerii din coaliție.

„Domnu’ Orban, a sunat Dragnea să nu-i mai furați discursurile.

Nu aveți curaj dacă nu o băgați și pe aia cu Soroș și nu uitați că USR PLUS fură frigiderele etc. Și luați-l și pe Terhes în noul PNL, eventual spuneți mai repede că vă aliați cu Viktor Orban, Le Pen și Salvini să salvați Europa de progresism”, a scris Iolu pe pagina sa de Facebook.

Discursul ținut de Ludovic Orban

„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol la naţiunii române ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea. Noi suntem altfel. Noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român”, a spus președintele PNL.