Locuitorii din nordul Capitalei, lăsați trei săptămâni în frig

Publicat: 13 10. 2015, 20:52

Locuitorii din din cele 33 de blocuri afectate vor fi nevoiți să stea în frig până pe 23 octombrie, respectiv 2 noiembrie, când vor fi terminate lucrările ce se efectuează la punctele termice din Aviației. 

Locuitorii din cartierul Aviației au rămas fără căldură chiar în ziua în care RADET a anunțat că a început să furnizeze agent termic în calorifere. 33 de blocuri sunt afectate. Iar problema nu va fi rezolvată în următoarele săptămâni, scrie B365.

Astfel, potrivit RADET, locuitorii din zona Aviației vor primi căldură abia pe 22 octombrie, 23 octombrie, respectiv 2 noiembrie, în funcție de stradă și bloc. VEZI LISTA străzilor afectate și datele la care va fi furnizată căldura.

Motivul pentru care sute de bucureșteni sunt lăsați în frig până la trei săptămâni ar fi o lucrare de investiții pe care Primăria Capitalei a decis să o efectueze chiar la începutul sezonului rece.

„În scopul îmbunătățirii calității serviciului public de termoficare Primăria Municipiului București derulează o lucrare de investiții în zona Aviației prin proiectul Modernizare RT aferente ansamblului PT 1 Aviației și PT 5 Aviației”, precizează reprezentanții RADET.

Culmea este că primarul general interimar și directorul RADET au dat asigurări, marți, că nu vor fi probleme cu furnizarea căldurii în această  iarnă și nici nu va fi majorat tariful pentru cetățeni.