Lucian Mîndruță, de urgență la spital, cu ambulanța! Singura soluție este cuțitul, i-au zis medicii!

Publicat: 27 08. 2020, 20:31
Lucian Mîndruță, de urgență la spital, cu ambulanța! Singura soluție, cuțitul, i-au zis medicii! / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/photo

Dureri insuportabile și un blocaj total. Cu asemenea simptome, Lucian Mîndruță nu putea scăpa fără o vizită la medic. De fapt, ce vizită, direct ambulanța și un drum în mare viteză spre „Urgențe”, fiindcă nu se mai poate!

Cunoscutul om de presă și unul dintre „influencerii” Facebookului românesc a anunțat că are hernie de disc și trebuie să se opereze. Și, fiindcă durerile erau insuportabile, Mîndruță a pus mâna pe telefon și a chemat Salvarea. BGS, căci nu mai era de niciun stat!

„Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Aşa e când ești early adopter: mergi pe ceva de nişă, nu pe soluţia cea mai populară să ajungi la spital! Notaţi, care vreţi să fiţi influenceri”, le-a scris Mîndruţă pe Facebook amicilor săi virtuali.

Glume pe seama Covid-19

Ulterior, după ce l-a văzut medicul, Lucian Mîndruţă a aflat și ce-l așteaptă: intervenția chirurgicală! Mâine dimineață, 28 august, la prima oră! „Am ajuns în salon. Testul Covid a iesit negativ, aşa că voi fi operat mâine de hernie”.

Totuși, chiar și așa, Mîndruță a găsit puterea să mai glumească. Iată ce dialog a avut cu personalul medical care îl îngrijește.

(…) am încercat să fac și eu un ban și-am întrebat asistenta unde mă adresez pentru plată.

«Ce plata?» a întrebat ea.

«Păi, nu mă plătiți să zic că am Covid, deși n-am? Nu așa se face la spital?» i-am răspuns eu.

«Hai dom’le, fiți serios!» zice ea si rade. «Înseamnă că nu vă doare așa tare dacă mai și glumiți».

Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!”.