Ludovic Orban: Niciun om de calitate nu a acceptat să facă parte din Guvernul marionetă

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 18 02. 2012, 18:15
Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că niciun om de calitate nu a acceptat să facă parte din "guvernul marionetă al lui Traian Băsescu" în afară de "camarila pedistă", susținând că Guvernul Crotitoru are șanse egale cu zero să treacă de Parlament.

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, adeclarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că niciun om de calitate nu aacceptat să facă parte din „guvernul marionetă al lui TraianBăsescu” în afară de „camarila pedistă”, susținând că GuvernulCrotitoru are șanse egale cu zero să treacă de Parlament.

„Niciun om de calitate în afară de camarilia pedistă nu a acceptatsă facă parte din Guvernul marionetă al lui Traian Băsescu”, asusținut Ludovic Orban.

Întrebat dacă are șanse să treacă de Parlament, liderul PNL areplicat: „Sub nicio formă”.

„Sub nicio formă cabinetul Croitoru nu va fi validat. Șansele luide a trece de Parlament sunt egale cu zero”, a spus Orban.

Referindu-se la absența din Cabinetul propus de Croitoru a EleneiUdrea, liberalul a susținut că aceasta nu are „ce să caute” nici înGuvernul interimar.

Premierul desemnat a anunțat că a transmis Parlamentului lista unuiGuvern format din 14 ministere, din care fac parte 7 miniștri dinCabinetul actual, cât și tehnocrați, precum Bogdan Aurescu și MihaiȘeitan.

Mediafax