Lumini de sărbători în Piața Unirii din Cluj. Cum arată plasa luminoasă cu 50.000 de beculețe

Publicat: 01 12. 2014, 22:33
Actualizat: 02 12. 2014, 08:51

Primarul Clujului, Emil Boc, a chemat pe scenă mai mulți copii , care au apăsat împreună cu el butonul de aprindere a iluminatului festiv, ornamentele de sărbători incluzând în acest an și o plasă luminoasă cu 50.000 de beculețe albastre și albe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În acest an am introdus în centrul orașului această plasă cu 50.000 de beculețe, pe care sper să o avem și în anii următori, sperăm să vină cât mai mulți clujeni să își facă poze aici și piața centrală a orașului să fie un punct de atracție, alături de celelalte existente”, a spus Boc.

Tot luni seară au fost aprinse luminile de sărbători în alte două piețe ale Clujului, Piața Avram Iancu și Mihai Viteazu, dar și pe bulevardele centrale ale orașului.

Imediat după aprinderea luminilor de sărbători, pe scena amplastă în Piața Unirii – unde sunt amenajate și Târgul de Crăciun și un patinoar – a început un concert susținut de Smiley.

Târgul de Crăciun din Piața Unirii va fi funcționa până în 20 decembrie, aici fiind deschise zilnic căsuțe de unde se pot cumpăra covrigi, kurtos kalacs, ceai sau vin fiert. De asemenea, un patinoar în aer liber este deschis zilnic în centrul Clujului, începând de luni, în primele patru zile intrarea fiind liberă.