MAI, mesaj pentru „mascați”: La început, infractorii au încercat să vă persifleze… dar le-ați transformat râsul în teamă / Sunteți oameni, ca noi toți, care își iubesc familia și țara

Publicat: 11 06. 2019, 15:35

„În lumea lor, a infractorilor, vi s-a spus simplu… MASCAȚII!

La început au încercat să vă persifleze… dar le-ați transformat râsul în teamă.

Apoi au vrut să vă denigreze… dar i-ați găsit sub pat sau cu plăpumile în cap.

Pentru că nu le-a reușit, au încercat să vă intimideze și v-au amenințat pe voi, familiile voastre, pe apropiații voștri. Doar verbal, pentru că atunci când v-ați întâlnit față în față, ei miroseau a frică.

Din discreție, nu v-ați trecut numele pe genericul misiunilor, pentru că voi nu vă considerați zmei… doar sunteți cei care îi prindeți pe așa-zișii zmei!

Atunci când v-ați dat jos cagula și echipamentul de 30 de kg, am văzut că știți să zâmbiți, să vă bucurați, să plângeți… că sunteți oameni, ca noi toți, care își iubesc familia, aproapele, țara.

Se spune că marțea sunt 3 ceasuri rele. Pentru infractori, ele sunt în fiecare zi și încep, de regulă, dimineața pe la 6, atunci când le faceți vizitele.

Vă mulțumim! Cu respect!

P.S. Nu sunt eroii din CS:GO sau PUBG, cum cred unii. Ei sunt eroi în carne și oase, pentru care nu există „Restart Game”, scrie MAI pe Facebook, în postarea care a adunat aproape 3.000 de reacții, 170 comentarii și 200 de distribuiri.

Foto: Facebook / Ministerul Afacerilor Interne