Mai multe zboruri de pe Otopeni,anulate sau amânate; întrâzieri la decolare

Publicat: 25 01. 2014, 10:45
Actualizat: 23 05. 2015, 07:38
Mai multe zboruri de pe Aeroportul "Henri Coandă" București (AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amânate, întârzierile fiind și de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Mai multe zboruri de pe Aeroportul „Henri Coandă” București (AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amânate, întârzierile fiind și de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Două zboruri către Munich și Frankfurt, programate la 6.45, respectiv 6.50, au fost anulate, în timp ce zboruri spre Istanbul și Londra au întârzieri de peste 45 de minute.

Alte zboruri au întârzieri la decolare de 30 – 45 de minute, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

La sosiri au fost înregistrate puține întârzieri, de maxim jumătate de oră.

Atât pe Aeroportul Otopeni, cât și pe Băneasa, sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene, informează Compania Națională Aeroporturi București.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Meterorologii au emis, sâmbătă dimineață, o avertizare de cod portocaliu de viscol, valabilă până duminică seară, pentru județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Teleorman, Girgiu, Dâmbovița, Ilfov, inclusiv municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea și Galați.

În același interval, este cod galben de viscol în Constanța, Sibiu, Brașov, Covasna, Bacău, Vaslui și Iași.