Mai mulți „Dorei” au lăsat fără curent o mie de gospodării din Tecuci

Publicat: 02 04. 2015, 15:33
Actualizat: 03 04. 2015, 08:34

Avaria s-a produs, joi dimineață, în municipiul Tecuci, după ce, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Electrica SDEE Galați, neglijența angajaților unei firme de construcții care nu au respectat condițiile impuse în avizul eliberat de Electrica a dus la ruperea unor cabluri subterane.

„Acest incident a cauzat întreruperea distribuției cu energie electrică pe o arie extinsă din municipiul Tecuci, fiind afectați consumatori casnici si mici consumatori. Neglijența angajaților firmei de construcții care nu au respectat condițiile impuse în avizul eliberat de Electrica a dus la ruperea unor cabluri subterane”, se arată în comunicat.

Ca urmare, șapte posturi de transformare au rămas nealimentate cu energie electrică, fiind afectați aproximativ 1.000 de consumatori.

Potrivit sursei citate, echipele SDEE Galați au intervenit astfel că o parte dintre locuitorii din Tecuci afectați au fost realimentați între timp cu energie electrică și se încearcă urgentarea realimentării celorlalte zone afectate.