Mama copilului care a murit mușcat de câini: Se pare că sacrificiul lui Ionuț nu a fost în zadar

Publicat: 25 09. 2013, 17:16
Actualizat: 25 09. 2013, 17:17

Andreea Felicia Anghel, mama băiețelului care a murit după ce ar fi fost mușcat de câini maidanezi, afirmă, într-un mesaj postat pe Facebook după ce legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân a intrat în vigoare, că „se pare ca sacrificiul lui Ionuț nu a fost în zadar”.

„Vă mulțumim din suflet pentru susținere și pentru faptul că ați fost alături de noi. Se pare că sacrificiul lui Ionuț nu a fost în zadar. De sus, din Împărăția Cerurilor, ne-a luminat și ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alți «Ionuți» să nu mai pățească ce a pățit el. Ne bucurăm că legea a trecut, sperăm să fie aplicată și să nu mai auzim de tragedii”, afirmă mama băiețelului în mesajul semnat „Familia Anghel”.

Curtea Constituțională a declarat, miercuri, constituțională legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân, lege adoptată de Parlament după ce, în data de 2 septembrie, Ionuț Anghel, în vârstă de 4 ani, a murit mușcat de câini. La scurt timp după decizia Curții, președintele Traian Băsescu a promulgat legea.