Mama Dianei Șoșoacă, o doctoriță foarte cunoscută: „Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte”

Publicat: 21 02. 2021, 18:45
Mama Dianei Șoșoacă, o doctoriță foarte cunoscută: „Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte”/ Sursă FOTO: antena3.ro

Mama Dianei Șoșoacă, politicianul care a fost în atenția publică după ce a câștigat un loc de senator din partea AUR în urma alegerilor din decembrie 2020, este o doctoriță cunoscută, care este pasionată de viața de dincolo.

Alice florescu-Bleotu, mama Dianei Șoșoacă, este medic primar pe obstetrică-ginecologie, dar și unul dintre cei mai apreciați specialiști din domeniul său. Aceasta este bună prietenă cu multe vedete din România, printre care e numără Marina Almășan și Florin Piersic.

Mama Dianei Șoșoacă, doctor în științe medicale, este fascinată de ceva ani de ezoterism și chiar a susținut conferințe în mai multe orașe din țară.

„După moarte, s-a măsurat remanenţa energiei la nivelul creierului, care dă posibilitatea integrării spiritului în alte planuri. Viața e cel mai mare dar… așa cum îmbrățișăm copilul la naștere… venim din întuneric să găsim lumina de la capătul tunelului prin experienţă”, povestea Alice Florescu-Bleotu.

Mama Dianei Șoșoacă, despre fiica sa: „Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită”

De asemenea, de-a lungul timpului, medicul a făcut declarații și despre fiica sa, Diana Șoșoacă, despre care spune că este responsabilă, curajoasă și bine pregătită profesional.

„Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte. Ştii tu proverbul: «Capra sare masă, iada sare casă!». În sensul pozitiv al afirmaţiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocinţă, elocvenţă şi demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toţi cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, declara medicul într-un interviu pentru femeide10.ro în decembrie 2017.

În același interviu, Alice Florescu-Bleotu și-a făcut și o caracterizare, subliniind faptul că că a fost un exemplu pentru copii săi „în ceea ce privește studiul, conștiinciozitatea, responsabilitatea, continuitatea profesională, ridicarea ștachetei în mod continuu, dar și pe linie culturală și spiritual-ezoterică”.