Managerul centrului privat de oncologie din Brașov a fost găsit spânzurat

Publicat: 06 12. 2013, 15:35
Actualizat: 28 09. 2018, 14:52

Potrivit comisarului șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Poliția a fost sesizată, vineri, la ora 11.40, de un bărbat care lucra ca și curier și livra colete în Săcele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a observat un bărbat spânzurat de ramura unui copac din curte și a anunțat imediat Poliția.

„Am fost sesizați la ora 11.40, iar colegii de la Săcele s-au deplasat la locul indicat și au identificat în curtea unui imobil pe proprietarul acestuia, spânzurat într-un copac. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea necropsiei. Poliția Săcele a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Naghi, vineri, într-o conferință de presă.

Potrivit unor surse judiciare, medicul ar fi suferit de depresie având probleme de sănătate, o altă ipoteză fiind aceea că se afla într-un mare impas financiar din cauza centrului de oncologie în care ar fi investit foarte mulți bani.

Dr. Aurel Tudose este unul dintre finanțatorii Centrului de Diagnostic și Tratament Oncologic Brașov, care este unul dintre cele mai moderne centre din Europa. El era căsătorit cu dr. Alina Tudose, medic cardiolog la același centru. Tudose a făcut parte și dintr-un grup de antreprenori care, în 1997, au înființat centrul medical Hiperdia, un lanț de clinici private cu sediul la Brașov.