Managerul Spitalului de Chirurgie oro-maxilo-faciala a demisionat după o întâlnire cu Gabriela Firea

Publicat: 07 02. 2018, 11:14

„În urma întâlnirii, managerul actual al Spitalului de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, dr. Tania Rădulescu, a decis să-și dea demisia de onoare, aceasta urmând să aibă alte responsabilități în cadrul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Edilul Capitalei susține că cea mai stringentă problemă cu care se confruntă unitatea medicală este lipsa unui spațiu adecvat, clădirea în care funcționează acum având nevoie de lucrări de consolidare și reabilitare.

„Am dispus constituirea unui grup de lucru care are misiunea de a identifica cât mai rapid un spațiu nou, modern, unde să fie mutat atât spitalul, cât și ambulatoriul și spatiile destinate Facultății de Medicină Dentară. Anul acesta, am alocat Spitalul Clinic de Chirurgie oro-maxilo-faciala ‘Dan Theodorescu’ un buget de aproximativ 1,1 milioane euro, suma care poate crește la rectificarea bugetară, dacă este necesar. Astfel, o echipă mixtă formată din reprezentanți ai Primăriei Capitalei, ASSMB și UMF va demara acțiuni de identificare a unor imobile unde spitalul să fie relocat, fie că vorbim de clădiri aflate în proprietatea Municipalității, fie de clădiri private care pot fi cumpărate sau închiriate”, a declarat Firea.

Primarul a cerut o atenție sportită normelor de igienizare.