Mânat de gelozie, a pus la cale un plan pentru a-l pedepsi pe amantul soției. Acum riscă închisoarea pentru tentativă de omor

Publicat: 08 09. 2015, 14:49
Actualizat: 08 09. 2015, 16:47

Parchetul Tribunalului Suceava a informat, marți, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr de 29 de ani din orașul Salcea, pentru tentativă de omor.

Procurorii au stabilit că el s-a întâlnit în incinta unui hypermarket din municipiul Suceava cu un bărbat de 34 de ani, pe care l-a rugat să îl ajute să împingă un autoturism care nu pornea. Cei doi au pornit spre parcare, iar în timp ce bărbatul vorbea la telefon, tânărul a mers la autoturism de unde a luat un cutter și l-a lovit cu acesta pe bărbat, în zona mandibulei.

Bărbatul rănit a suferit leziuni care i-au pus viața în primejdie, au impus intervenția chirurgicală de urgență și a necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

La scurt timp după agresiune, care a avut loc în 15 august, tânărul a fost prins de polițiști, el recunoscând fapta și susținând că agresiunea a fost motivată de gelozie, pentru că bărbatul de 34 de ani ar fi avut o relație cu soția sa.

Ulterior, tânărul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru tentativă de omor.