Mandat internațional de arestare pentru văduva lui Slobodan Miloșevici

Publicat: 15 02. 2012, 09:49
Actualizat: 01 08. 2012, 18:38
Justiția sârbă a emis un mandat internațional de arestare pe numele văduvei fostului președinte iugoslav Slobodan Miloșevici, bănuită de trafic cu țigări în perioada anilor '90, a anunțat, vineri, un cotidian de la Belgrad, citat de AFP.

Justiția sârbă a emis un mandat internațional de arestare pe numele văduvei fostului președinte iugoslav Slobodan Miloșevici, bănuită de trafic cu țigări în perioada anilor ’90, a anunțat, vineri, un cotidian de la Belgrad, citat de AFP.

O măsură similară este așteptată pentru săptămâna viitoare și în cazul lui Marko Miloșevici, fiul fostului președinte iugoslav, a precizat cotidianul Danas, citând surse din cadrul poliției și justiției.

Justiția sârbă a deschis, cu zece zile în urmă, o anchetă împotriva Mirei Markovici și a lui Marko Miloșevici, refugiați în Rusia, dar bănuiți la Belgrad că au condus o rețea de trafic cu țigări.

Procurorul sârb pentru lupta împotriva criminalității organizate a afirmat că rețeaua a provocat Serbiei prejudicii de zeci de milioane de euro. (Mediafax)