Marcel Ciolacu, după achitarea lui Valeriu Zgonea: „Justiția a făcut dreptate. Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali”

Publicat: 11 02. 2022, 15:38
Marcel Ciolacu/ Sursă FOTO: Facebook

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după achitarea fostului șef al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, într-un dosar în care era acuzat de trafic de influență. Marcel Ciolacu afirmă că „Justiția a făcut dreptate” și că Zgonea este „un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri”.

Ciolacu a spus că „Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri”.

„Justiția a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Știu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea și suferința îndurate în acești cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieșit la lumină!

Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri!

Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Fostul șef al Camerei Deputaților, achitat definitiv

Fostul șef al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, scapă de condamnarea de 3 ani de închisoare. Curtea de Apel l-a achitat definitiv în dosarul în care era acuzat de trafic de influență.

„În baza art. 396 alin. 5 C.p.p. rap. la art. 16 alin. 1 lit. a C.proc.pen. achită pe inculpatul Zgonea Valeriu-Ștefan sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență. Ridică măsurile asigurătorii instituite prin Ordonanţa din data de 28.12.2017 de DNA-Serviciul Teritorial Ploieşti. (…) Înlătură dispoziţia de confiscare a sumei de 62.143 lei, de la inculpatul Zgonea Valeriu-Ștefan”, a decis, vineri, Curtea de Apel București.