Marcel Ciolacu, reacție după exit poll: „PNL a fost sancționat de către bucureșteni”

Publicat: 27 09. 2020, 21:13
Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Dumitru Dragomir consilier general în Primăria Capitalei: “E inoportună prezența lui pe listă!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că „PNL a fost sancționat de către bucureșteni”, deși exit poll-ul Primăriei Generale a Capitalei îl declară câștigător pe Nicușor Dan.

Exit poll Primăria Generală a Capitalei

Nicușor Dan – 46%
Gabriela Firea – 43%
Traian Băsescu – 8%

„Acum estimarea la toate exit poll-urile este de 33%. PNL, care se află pe locul III, a fost sancționat de către bucureșteni, pentru haosul din pandemie, pentru umilința la care au supus pensionarii, copiii, profesorii, mediul de afaceri și medicii.

Vreau să o felicit pe doamna Gabriela Firea, pentru determinarea ei și pentru că a ales cea mai grea cale, aceea de a se lupta cu toată lumea să facă o campanie electorală doar pentru bucureșteni. Și din câte știu eu cel mai bun exit poll este numărătoarea voturilor. Vom aștepta numărătoarea voturilor, e foarte bine să vedem procentele după numărătoarea voturilor și cred că și PSD va ști cu ce firme de sondare să lucreze cel mai bine.

Faptul că avem acest vot politic și din țară în acest moment, estimările ne confirmă că PSD rămâne cel mai mare partid din România, cu numărul de cei mai mulți primari aleși direct, este o confirmare că suntem pe drumul cel bun și acest nou program de reconstrucție este drumul corect și îi invit pe cei care ocupă locul III pe București să ne vedem la alegerile generale.”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.