MAREA BRITANIE. Un Lamborghini în valoare de 215.000 de lire a fost distrus, la 20 de minute după ce a fost cumpărat. Bolidul ar fi avut o defecțiune

Publicat: 25 06. 2020, 10:47

Un șofer din Marea Britanie a făcut accident, la doar 20 de minute după ce și-a cumpărat o mașină în valoare de 215.000 de lire.

Accidentul s-a produs chiar după ora 13:00 (miercuri), pe partea carosabilă spre sud, între intersecția 40 de la Flushdyke și intersecția 39 la Durkar.

O purtătoare de cuvânt a poliției a confirmat că Lamborghini și o autoutilitară a intrat în coliziune, lăsând șoferului autoutilitarei cu răni la cap, care nu se crede a fi grave.

Lamborghini ar fi avut o defecțiune

Britanicul a fost lovit din spate de un autoturism, după ce mașina marca Lamborghini pe care o conducea s-a oprit pe a treia bandă a autostrăzii M1, în apropiere de Leeds. Conform polițiștilor englezi, de vină ar fi fost o defecțiune. Imaginile cu mașina distrusă au fost postate pe internet de un agent de la Poliția Rutieră din West Yorkshire.

„E doar o mașină. Dar de data aceasta un Lamborghini nou-nouț, luat de numai 20 de minute. S-a oprit pe banda a treia, din cauza unei defecțiuni și apoi a fost lovit din spate”, a scris polițistul. Din cauza acestui accident, autostrada a fost închisă timp de aproximativ o oră.

O persoană a subliniat: „Nu aș fi prea fericit că o mașină de 200 de lire sterline a suferit o defecțiune mecanică după 20 de minute”.

Un altul a scris: „Sper că șoferul acestei mașini și nefericita autoutilitară care a lovit-o sunt în regulă.”

Altcineva a spus: „Eroare mecanică? Proprietarul ar fi putut fi ucis. Sper că toți cei implicați sunt în regulă – mașinile pot fi înlocuite.”

Toate benzile au fost redeschise  cu reluare normală – cu unele întârzieri suplimentare care trebuie așteptate odată cu recuperarea traficului.