Marica strânge mesaje pe Facebook pentru a-l convinge pe magazinerul de la Getafe să slăbească

Publicat: 23 01. 2014, 17:28
Actualizat: 01 08. 2014, 10:43

Atacantul formației Getafe Ciprian Marica strânge mesaje de încurajare pe contul personal de Facebook pentru a-l convinge să slăbească pe magazinerul echipei spaniole, Javier Cabeza Valero.

Jucătorul român a postat pe facebook o fotografie cu el și Valero, în care magazinerul spaniol este îmbrăcat cu un trening mulat pe abdomenul proeminent.

„Magazinerului nostru, bată-l binele să-l bată, nu i-a plăcut sportul niciodată. Sportul este sănătate! Începeți ziua cu 30 de minute de alergare, așa cum puteți, și organismul vostru se va simți excelent. Hai să-l convingem împreună de asta! Scrieți-i un mesaj aici. Îi voi transmite: Dacă nu ai mai alergat, ca orice început, poate fi greu, fă un efort, corpul tău merită”, a scris Marica pe Facebook.

Fanii jucătorului român au răspuns imediat solicitării, unii transmițându-i magazinerului „să mai lase jamonul”, iar alții i-au recomandat „o șaorma cu apă plată”. Apoi, fanii români s-au întrecut în mesaje ironice la adresa lui Valero: „Lasă omul să mănânce, nu se știe ce criză vine”, „Cred că în burtă depozitează mingile”, „Auzi, în câte luni este? Spune-i că după ce naște să se apuce de sport”, ” Gravidele nu au voie să alerge”, „E forță, a alergat toata viața după sarmale”, „Daca nu alergi, îți fur frigiderul” și „E magazioner? Eu credeam că e cangur… la ce marsupiu are”.