Mașină Dacia furată dintr-o parcare din Slatina și abandonată după ce hoțul a intrat cu ea într-o groapă

Publicat: 08 04. 2013, 17:42
Actualizat: 28 09. 2018, 23:21

 

Polițistii din Slatina caută o persoană care a furat un autoturism Dacia parcat pe o stradă din municipiu și a abandonat mașina după ce a rămas cu ea într-o groapă săpată pentru lucrări de canalizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, când un autoturism Dacia a fost furat dintr-o parcare amenajată, hoțul plecând cu mașina pe străzi lăturalnice.

Ajuns în cartierul Clocociov, șoferul a intrat pe strada Banului, unde circulația rutieră este interzisă din cauza lucrărilor la rețeaua de canalizare. Șoferul nu a văzut nici indicatoarele cu circulația interzisă și nici gropile săpate de muncitori, astfel că a intrat într-o groapă cu mașina pe care o furase. După accident, hoțul a abandonat mașina și a fugit de la locul accidentului.

„La fața locului a mers o echipă de polițiști care l-au indentificat pe proprietarul mașinii, acesta declarând că autoturismul i-a fost sustras în timpul nopții. Polițiștii au întocmit acte premergatoare pentru furt calificat și îl caută pe autor”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudia Radu.

Potrivit oamenilor legii, cel care a furat mașina va fi cercetat pentru furt calificat, dar și pentru distrugere, dacă proprietarul mașinii va depune plângere și pentru această infracțiune.