Măsura inedită luată de un antreprenor pentru a putea protesta în Piața Victoriei: „Statul acasă, un pas spre dictatură”

Publicat: 02 02. 2017, 14:20
Actualizat: 26 03. 2019, 23:31

„Trebuie să știe guvernanții că țara nu se oprește. Noi lucrăm în continuare, fiindcă avem de plătit impozite. Sper să vină și alți oameni care pot lucra de aici. În ziua de azi nu mai ești dependent de un spațiu pentru a lucra, atât timp cât ai internet și un laptop”, a declarat Andrei Roșu, un tânăr antreprenor.

El nu s-a arătat deranjat de „condițiile” de muncă.

„Este foarte bine aer relativ curat, chiar dacă Bucureștiul este una dintre metropolele cele mai poluate din Europa. Este fantastic să poți lucra cu vedere către guvern, este o ocazie unică. Fiind obișnuit timp de 15 ani cu multinaționalele pot să și lucrez, să și protestez. Până la urmă, simpla prezență aici este o formă de protesta”, a adăugat tânărul.

El avea afișate două mesaje – „statul acasă este primul pas spre dictatură”, dar și programul său – „Programul de azi: 09-17 birou, (după – n.r.) 17 protest”. Pe măsuța improvizată antreprenorul avea și un termos cu ceai.

Andrei Roșu le spunea celor prezenți că le poate oferi internet de la modemul său, dacă vor să lucreze și ei din fața sediului Executivului.

La ora 12.00, în Piața Victoriei se aflau câteva zeci de manifestanți.