Mediafax și Orange oferă servicii dedicate sărbătorilor de iarnă. La ce număr răspunde Moș Crăciun

Publicat: 17 12. 2012, 16:59
Actualizat: 21 03. 2019, 06:33

Mediafax și Orange, în parteneriat cu Elicom si Mediasat, lansează două servicii speciale de Crăciun dedicate atât copiilor, cât și celor mari, unul dintre acestea fiind o linie telefonică directă cu Moș Crăciun la numărul de telefon 311 din rețeaua Orange, informează Mediafax.

În secțiunea dedicată sărbătorilor de iarnă, disponibilă în portalul Orange pe mobil la http://m.orange.ro/sarbatori, clienții pot găsi conținut special dedicat sărbătorilor. Totodată, cei mici pot lua legătura prin telefon direct cu Moș Crăciun sunând la 311 în rețeaua Orange.

Astfel, în spiritul sărbătorilor, Orange oferă clienților săi zeci de idei și sfaturi legate de sărbătorile de iarnă, precum și felicitări și informații despre simbolurile și tradițiile de Crăciun. Utilizatorii pot alege o felicitare SMS pe care să o primească gratuit pe telefonul mobil și să o trimită apoi cadou celor dragi. În plus, clienții Orange își pot personaliza telefoanele mobile în această perioadă a anului cu wallpapere și screensavere, iar cei care vor sa recite un colind sau o poezie și au uitat versurile le pot găsi tot în secțiunea dedicată sărbătorilor din portalul Orange pe mobil.

Copiii care sunt încă prea mici pentru a-i scrie Moșului o scrisoare sau cei care doresc să se asigure că acesta a citit lista de cadouri dorite îl pot apela pe Moș Crăciun la numărul 311, valabil în rețeaua Orange până pe 24 decembrie. Anul trecut, în topul celor mai dorite cadouri s-au aflat iPad-urile, consolele de jocuri și jucăriile, majoritatea dintre ele legate de cele mai populare seriale ale momentului.

La 311 Moșul răspunde și în acest an până în seara de Ajun. Linia poate fi apelată de orice client Orange. Accesul la serviciul 311 costă 0,496 euro (TVA inclus), iar tariful este de 0,148 euro (TVA inclus) pe minut.