„Mediafax Talks about Energy” – ediția a XIV-a, cu oficiali din Ministerul Energiei, ANRE și jucătorii din piață

Publicat: 16 09. 2015, 11:20

Seria de conferințe Mediafax Talks about Energy a ajuns deja la a XIV-a ediție și, ca de obicei, beneficiază de prezența lectorilor importanți din domeniu, atât reprezentanți ai companiilor din domeniul energetic, cât și reprezentanți ai Guvernului României și ai instituțiilor publice implicate. Alături de Bogdan BADEA și Niculae HAVRILEȚ, la conferință vor mai fi prezenți ca lectori Silvia VLĂSCEANU – Directorul General al Asociației Companiilor de Utilități din Energie; Martin ZMELIK – Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România și Cătălin- Lucian CHIMIREL – Membru Directorat CNTEE Transelectrica S.A, în dezbateri urmând să intervină și alți jucători din piața de energie.

Printre temele care vor fi supuse dezbaterii în cadrul conferinței se numără Strategia energetică a României 2015-2035, Uniunea Energetică Europeană și convergența energetică, precum și alternative la sursele convenționale de energie, pricipalele investiții din România – analiză, profitabilitate și evoluții viitoare.
 
Alte teme care vor fi discutate la eveniment sunt: situația certificatelor verzi și fondurile necesare pentru acestea în 2017, transportul de energie și investițiile în rețele, rolul ANRE în reglementarea domeniului energetic, stimularea consumului și atragerea de investiții private noi, noutățile programului de privatizare a companiilor de stat și vânzarea pachetelor de acțiuni pe bursă.

Conferința va fi moderată de Cristian DIMITRIU – director editorial Mediafax Group.

Evenimentul va reuni aproximativ 150 participanți, dintre care reprezentanți din rândul autorităților, reprezentanți ai BVB, BRM, OPCOM, reprezentanți ai organismelor de reglementare în domeniul energiei, gazului, petrolului și ai pieței energetice, directori tehnici, de achiziții și de strategie și dezvoltare. Vor fi prezenți la conferință reprezentanți din cadrul primăriilor, analiști, ONG-uri, cercetători, precum și avocați, consultanți, investitori, bancheri, asiguratori și mass-media.

Conferința „Mediafax Talks about Energy” este organizată de Agenția de presă Mediafax, cu sprijinul Transelectrica și are ca parteneri: CEZ GROUP și AXPO ROMÂNIA

Mai multe detalii, agenda evenimentului „Mediafax Talks about Energy” – ediția a XIV-a  puteți găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/energy-14

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informație generală și de afaceri din România. Înființată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group și are peste 2.000 de clienți din mass-media, sectorul public și cel de afaceri. Printre produsele și serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de știri și fotografie de presă, înregistrări video cu declarații și interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă și de distribuție de comunicate de presă, conținut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct și consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks 

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informațiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferințe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziție un forum de dezbatere despre subiecte și probleme arzătoare, precum și o modalitate de dialog cu autoritățile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Melania Stoica, PR & Events Manager Mediafax Talks – melania.stoica@m.ro | 031.82.56.417/ 0754 095 971