Medicii de la Spitalul Județean Baia Mare, agresați de rudele unei femei suspecte de COVID, care a refuzat internarea

Publicat: 16 11. 2020, 11:23
Medicii de la Spitalul Județean Baia Mare, agresați de rudele unei femei suspecte de COVID, care a refuzat internarea / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com

Medicii se luptă nu doar cu pandemia de COVID-19, ci și cu rudele violente ale bolnavilor! Mânia rudelor unei paciente suspecte de coronavirus, care refuza internarea, a fost ațintită asupra cadrelor medicale, care s-au ales chiar cu lovituri.

La UPU Spitalului Județean din Baia Mare mai mulți indivizi i-au agresat pe medici , când aceștia au vrut să interneze o femeie de 60 de ani, SUSPECTĂ DE COVID-19, informează stirileprotv.ro.

Soțul și fiul pacientei au refuzat internarea ei și au cerut ca femeia să meargă acasă.

Pentru a-i potoli pe scandalagii, a fost chemată poliția, care i-a și amendat pe cinci dintre bărbații implicați în agresiunea asupra medicilor.

S-a deschis o anchetă, care va stabili cum s-a petrecut incidentul grav.

Colegiul Medicilor Maramureș a luat poziție oficială împotriva celor petrecute și care se repetă tot mai des în ultimul timp. Doctorii cer să fie tratați cu respect, deoarece nu pot să-și desfășoare activitatea în siguranță, mai ales în pandemia de COVID.

Noi mărturii terifiante ale rudelor pacienților care au pierit în incendiul de la Piatra Neamț: „Muream și eu acolo lângă ea…”

Fiica uneia dintre pacientele decedate în incendiul de la SJU Piatra Neamț a povestit că mama ei era bine când a plecat de la spital și a mers acasă. Zece pacienți au pierit în focul de la secția ATI COVID a spitalului morții!

Mai mult, femeia spune că, dacă mama ei n-o trimitea după bagaje, „murea și ea acolo lângă ea”. Cumnata unui alt bărbat care a decedat a spus că acesta are o fiică în Italia, care va da în judecată spitalul!

Fiica uneia dintre pacientele moarte în incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț a spus că mama ei era bine când a plecat de la spital și s-a dus acasă la fratele ei ca să ducă niște lucruri, scrie Adevărul.ro.