MESAJE DE 8 MARTIE. Exemple de SMS-URI ȘI URĂRI de ZIUA FEMEII, pentru mamă, soție, iubită, fiică, soră

Publicat: 08 03. 2017, 09:04

8 MARTIE este ZIUA FEMEII, adică ziua în care bărbații trebuie să arate cât de mult își iubesc mamele, fiicele, surorile și mai ales iubitele sau soțiile. Pe lângă cadourile pe care le oferă de 8 MARTIE, ZIUA FEMEII, bărbații trebuie să le trimită femeilor din viața lor și MESAJE DE 8 MARTIE, SMS-URI DE 8 MARTIE și alte URĂRI DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.

Iată mai jos câteva exemple de MESAJE DE 8 MARTIE:

MESAJ DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII, pentru mamă: Îți mulțumesc că m-ai iubit și m-ai învățat să iubesc și pe ceilalți, dar mai ales pe tine. La mulți ani, mama!

MESAJ DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII, pentru mamă, iubită, soție: Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani!

MESAJ DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII, pentru mamă, iubită, soție: Azi uită cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii!

MESAJ DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII, pentru mamă, iubită, soție, fiică: Fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 martie cât mai frumos!

MESAJ DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII, pentru mamă, iubită, soție: Dacă viața ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai fi nemuritoare. La mulți ani!

MESAJE DE 8 MARTIE. Câteva exemple de SMS-uri cu urări de 8 martie