MESAJE DE VALENTINE”S DAY. Cele mai inspirate MESAJE de trimis prin SMS de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Publicat: 14 02. 2013, 10:54
Actualizat: 29 07. 2014, 17:38

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR – VALENTINE”S DAY, sărbătorită pe 14 februarie, este o bună ocazie pentru bărbați de a-și impresiona iubitele sau soțiile cu MESAJE, SMS-uri sau declarații siropoase ori amuzante.

Iată mai jos câteva MESAJE DE VALENTINE”S DAY care pot fi trimise prin SMS prietenelor:

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 1: Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ținem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găsești

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 2: Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pt mine!

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 3: Dacă m-ar intreba cineva ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune ‘uite asta’.

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 4: Când te-am văzut prima oară mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 5: Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 6: Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 de minute. Că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 7: Prietenia este asemenea unei iubiri fără aripi…

MESAJ DE VALENTINE”S DAY 8: O viață fără dragoste este asemenea unui an fără primavară

MESAJE DE VALENTINE’S DAY. Câteva exemple de SMS-uri ce pot fi trimise de Ziua Îndrăgostiților

MESAJE DE VALENTINE’S DAY. SMS-uri care pot fi trimise persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților


 www.UnVinpeZi.ro a pregătit 19 vinuri cu vino-ncoa, câte unul pentru fiecare zi a campaniei „Etichete în doi”. Campania se va desfășura în perioada 6-24 februarie și este dedicată îndrăgostiților de vinuri bune. Vezi vinul zilei!